Lerums Lett frå Naturen

Lerums Lett frå Naturen er ein ny generasjon saft i kjende smakar, men i lettare utgåve. Safta er søta med litt sukker og søtstoff frå Steviaplanta. Produktet har 50 % mindre sukker, og er eit godt alternativ for deg som vil redusere sukkerinntaket, utan at det går på bekostning av smaken.

Stevia er ei plante som er naturleg søt. Søtstoffet brukt i Lerums Lett frå Naturen er utvunne frå steviablada og er kalorifritt. Planta kjem frå Sør-Amerika og har vorte brukt som søting i mat og drikke i fleire hundre år. Kombinasjonen av søtstoffet frå Steviaplanta (Steviolglykosid) og litt sukker, gir ein god søtsmak med færre kaloriar. Søtstoffet Steviolglykosid vart godkjent i Noreg sommaren 2012, til bruk i sukkerfrie og energireduserte næringsmiddel.


Lerums Lett frå Naturen saft

Lerums Lett frå Naturen er ein ny generasjon saft. Lerum var først ute på marknaden med å tilby dette, og har pr i dag Husholdningssaft i butikk. Safta er søta med litt sukker og søtstoff frå Steviaplanta.  Safta har 50% mindre sukker og er eit godt alternativ for deg som vil redusere sukkerinntaket, utan at det går på bekostning av smaken. Stevia er ei plante som er naturleg søt. Søtstoffet brukt i Lerums Lett frå Naturen er utvunne frå steviablada, og er kalorifritt. Kombinasjonen av søtstoffet frå STeviaplanta (Steviolglykosid) og litt sukker, gir ein god søtsmak med færre kaloriar. Klikk på produktet for å lese meir.

Sjå også våre andre produkt