Hushaldningssaft Original

Hushaldning Original 0,7.jpg

Hushaldningssaft Original

Lerum Originale Hushaldningssaft har ein mild og god smak som passar til heile familien. Denne klassikaren inneheld ein nøye komponert blanding mellom dei fire råvarene eple, drue, pære og kirsebær. Den passar ekstra godt som drikke til mat, då den ikkje overdøyver smaken av maten.


Ingrediensar

Råsaft frå drue, 24%, eple 20%, kirsebær 4 % og pære 2% (frå konsentrat, totalt 50% råsaft), sukker, vatn, surheitsregulerande middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat).


Næringsinnhold pr 100 ml

Nettovolum: 0,7 liter & 1,35 liter

Blandingsforhold: 1 del saft + 4 delar vatn.

 

Relaterte produkt


Rips & Bringebærsaft

Rips & Bringebær 0,7.jpg

Lerums Rips & Bringebær saft

Lerums bringebærsaft smakar som heimelaga saft av friske bringebær og rips. Lerum saft - den originale saftsmaken


Ingrediensar

Råsaft frå rips 27% og bringebær 23% (frå konsentrat, totalt 50% råsaft), sukker, vatn, surheitsregulerande middel (eplesyre), konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat), naturleg aroma


Næringsinnhold pr 100 ml

Blandingsforhold: 1 del saft + 4 delar vatn.

Nettovolum: 0,7 liter.

Relaterte produkt


Ripssirup

Lerums Ripssirup

 

Etter at fleire generasjoner nordmenn har fått glede av Lerum Solbærsirup, gir vi no forbrukarane enno meir å glede seg over på både kalde vinterdagar og varme sommarkveldar. Ripssirup inneheld sjølvsagt ekte bær med viktige næringsinnhald, og du vil oppleve den samme fyldige konsistensen og den runde gode smaken.


Ingrediensar

Råsaft frå rips 45% (frå konsentrat), sukker, surheitsregulerande middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat), naturleg aroma


Næringsinnhold pr 100 ml

Blandingsforhold: 1 del sirup + 5 delar vatn.

Relaterte produkt


Bringebærsirup

Lerums Bringebærsirup

 

Etter at fleire generasjoner nordmenn har fått glede av Lerum Solbærsirup, gir vi no forbrukarane enno meir å glede seg over på både kalde vinterdagar og varme sommarkveldar. Bringebærsirup inneheld sjølvsagt ekte bær med viktige næringsinnhald, og du vil oppleve den samme fyldige konsistensen og den runde gode smaken.


Ingrediensar

Sukker, råsaft frå bringebær 45% (frå konsentrat), surheitsregulerande middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), naturleg aroma.


Næringsinnhold pr 100 ml

Blandingsforhold: 1 del sirup + 5 delar vatn

Relaterte produkt


Eple & Plomme

Lerums Eple & plomme utan tilsett sukker

Lerums eple-plommesaft utan tilsett sukker har eit høgt frukt- og bærinnhald (97%). Det er ikkje tilsett sukker utanom det sukkeret som naturleg er i råvarene. Det er tilsett søtstoff (sukralose) for å få fram den gode smaken som vi forventar av tradisjonsrike produkt som saft. Safta er lettdrikkkeleg og fruktig, og smakar aller best avkjølt.

Utan tilsett sukker serien er eit godt alternativ for deg som er oppteken av mat med lite energi, og samtidig vil ete sunt. Lev lettare med Lerums Utan tilsett sukker! Kun 10 kcal pr dl ferdigdrikk.


Ingrediensar

Råsaft frå eple 86 % og plomme 11 % (frå konsentrat, total 97 % råsaft), stabilisator (polydextrose), surheitsregulerande middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), søtstoff (sukralose), gulrot- og solbærkonsentrat.


Næringsinnhold pr 100 ml ferdig drikk

Blandingsforhold: 1 del saft + 4 delar vatn

Relaterte produkt


Solbærsirup

Lerum SolbærSirup 750ml 3D.jpg

Lerums solbærsirup

Lerums solbærsirup - slik solbærsirup skal smake! Solbærsirup er like god varm som kald. Den perfekte turdrikken! Solbær er ei god kjelde til C-vitamin. Lerum saft - den originale saftsmaken.


Ingrediensar

Sukker, råsaft frå solbær 40 % (framstilt frå konsentrert råsaft), konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat). Tilsett sukker: 1443 g pr. liter råsaft. 


Næringsinnhold pr 100 ml

Blandingsforhold: 1 del solbærsirup + 5 delar vatn.

Relaterte produkt


Blåbærsaft

Blåbær 0,7.jpg

Lerums blåbærsaft

Lerums Blåbærsaft med rund og mild smak av skogsblåbær. Lerum saft - den originale saftsmaken


Ingrediensar

Råsaft frå blåbær 60% (frå konsentrat), sukker, vatn, surheitsregulerande middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat), naturleg aroma.


Næringsinnhold pr 100 ml

Blandingsforhold: 1 del saft + 4 delar vatn.

Nettovolum: 0,7 liter.

Relaterte produkt


Sitron & Limesaft

Sitron & Lime 0,7.jpg

Lerums sitron & Limesaft

Lerums sitron-limesaft har ein syrleg, aromatisk smak av sitron, med hint av lime. safta passar perfekt til varme soldagar. Lerum saft - den originale saftsmaken


Ingrediensar

Råsaft frå sitron (45%) og lime (5%) (framstilt frå konsentrat, totalt 50% råsaft), sukker, vatn, stabilisator (karboksylmetylcellulose, johannesbrødkjernemjøl), naturleg aroma, konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat, natrium-metabisulfitt), antioksidant (ascorbinsyre).


Næringsinnhold pr 100 ml

Blandingsforhold: 1 del saft + 4 delar vatn.

Nettovolum: 0,7 liter.

Relaterte produkt