Blåbærsaft

Lerums blåbærsaft

Lerums Blåbærsaft med rund og mild smak av skogsblåbær. Lerum saft - den originale saftsmaken


Ingrediensar

Råsaft frå blåbær (60%) og raud drue (3%) (framstilt frå konsentrert råsaft, totalt 63% råsaft), sukker, surheitsregulerande middel (eplesyre), konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat).


Næringsinnhold pr 100 ml

Relaterte produkt


Gasta Design

Gasta design as, Trolladalen 30, Sogndal, Norway