Sitron-limesaft

Lerums sitron-limesaft

Lerums sitron-limesaft har ein syrleg, aromatisk smak av sitron, med hint av lime. safta passar perfekt til varme soldagar. Lerum saft - den originale saftsmaken


Ingrediensar

Råsaft frå sitron (45%) og lime (5%) (framstilt frå konsentrert råsaft, totalt 50% råsaft), sukker, stabilisator (karboksylmetylcellulose, nitrogen), konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat).


Næringsinnhold pr 100 ml

Relaterte produkt


Gasta Design

Gasta design as, Trolladalen 30, Sogndal, Norway