Rips & Bringebærsaft

Rips & Bringebær 0,7.jpg

Lerums Rips & Bringebær saft

Lerums bringebærsaft smakar som heimelaga saft av friske bringebær og rips. Lerum saft - den originale saftsmaken


Ingrediensar

Råsaft frå rips 27% og bringebær 23% (frå konsentrat, totalt 50% råsaft), sukker, vatn, surheitsregulerande middel (eplesyre), konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat), naturleg aroma


Næringsinnhold pr 100 ml

Blandingsforhold: 1 del saft + 4 delar vatn.

Nettovolum: 0,7 liter.

Relaterte produkt


Gasta Design

Gasta design as, Trolladalen 30, Sogndal, Norway