Appelsin

Lerums Utvalde appelsinmarmelade

Lerums Utvalde er eit syltetøy som er laga av dei finaste frukt og bær og tilpassa ei sukkermengd som gir deg den aller beste smaksopplevinga. Syltetøyet har lågare innhald av kaloriar enn tradisjonelt syltetøy. Glasa har høge gripevenlege lok.

Lerums Utvalde appelsinmarmelade er laga av søte appelsiner, bitre skal og fruktig appelsinjus. Prøv appelsinmarmeladen på rista brød, gjerne saman med ein god ost.


Ingrediensar

Appelsin (appelsiner, appelsinjus og skal i strimlar) (40%), sukker, vatn, fortjukningsmiddel (fruktpektin), surheitsregulerande middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). Framstilt av 40 g frukt pr 100 g syltetøy. Nettovekt 390 g


Næringsinnhold pr 100 g

Relaterte produkt


Gasta Design

Gasta design as, Trolladalen 30, Sogndal, Norway