Aprikos-fersken

Lerums Utvalde aprikos- og ferskensyltetøy

Lerums Utvalde er eit syltetøy som er laga av dei finaste frukt og bær og tilpassa ei sukkermengd som gir deg den aller beste smaksopplevinga. Syltetøyet har lågare innhald av kaloriar enn tradisjonelt syltetøy. Glasa har høge gripevenlege lok.

Lerums Utvalde aprikos- og ferskensyltetøy er eit fruktig syltetøy laga av friske aprikoser og søte ferske. Prøv syltetøyet i krem eller marsipankake - ei unik smaksoppleving!


Ingrediensar

Aprikos (43%), fersken (22%), sukker, vatn, fortjukningsmiddel (fruktpektin), surheitsregulerande middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), antioksidant (askorbinsyre). Framstilt av 65 g frukt pr 100 g syltetøy. Nettovekt 380 g


Næringsinnhold pr 100 g

Relaterte produkt


Gasta Design

Gasta design as, Trolladalen 30, Sogndal, Norway