Bringebær

Lerums Utvalde bringebærsyltetøy med kun norske bær

Lerums Utvalde er eit syltetøy som er laga av dei finaste frukt og bær og tilpassa ei sukkermengd som gir deg den aller beste smaksopplevinga. Syltetøyet har lågare innhald av kaloriar enn tradisjonelt syltetøy. Glasa har høge, gripevenlege lok.

Lerums Utvalde bringebærsyltetøy er laga av dei beste norske bringebæra. Smaken er aromatisk og frisk, akkurat slik den skal vere! Syltetøyet har vunne 2 stjerner i internasjonal smakstest, Superior Taste Award.


Ingrediensar

Norske bringebær (60%), sukker, vatn, fortjukningsmiddel (fruktpektin), surheitsregulerande middel (eplesyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), farge (karmin). Framstilt av 60 g bær pr. 100 g syltetøy. Nettovekt 380 g


Næringsinnhold pr 100 g

Relaterte produkt


Gasta Design

Gasta design as, Trolladalen 30, Sogndal, Norway