Jordbær

Lerums Utvalde jordbærsyltetøy med kun norske bær

Lerums Utvalde er eit syltetøy som er laga av dei finaste frukt og bær og tilpassa ei sukkermengd som gir deg den aller beste smaksopplevinga. Syltetøyet har lågare innhald av kaloriar enn tradisjonelt syltetøy. Glasa har høge gripevenlege lok.

Lerums Utvalde jordbærsyltetøy er laga av dei beste norske jorbæra, og syltetøyet har vunne 2 stjerner i internasjonal smakstest, Superior  Taste Award. Ein fulltreffar til vaflane!


Ingrediensar

Norske jordbær (60%), sukker, vatn, fortjukningsmiddel (fruktpektin), surheitssregulerande middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), farge (karmin). Framstilt av 60 g bær pr. 100 g syltetøy. Nettovekt: 370 g


Næringsinnhold pr 100 g

Relaterte produkt


Gasta Design

Gasta design as, Trolladalen 30, Sogndal, Norway