Kirsebær

Lerums Utvalde kirsebærsyltetøy

Lerums Utvalde er eit syltetøy som er laga av dei finaste frukt og bær og tilpassa ei sukkermengd som gir deg den aller beste smaksopplevinga. Syltetøyet har lågare innhald av kaloriar enn tradisjonelt syltetøy. Glasa har høge gripevenlege lok.

Det er ein spesielt utvald sort av kirsebær som vert nytta i dette syltetøyet for å få den gode unike smaken.Syltetøyet har hausta to stjerner i internasjonal smakstest,  Superior  Taste Award. Bruk syltetøyet på brødmat, som kaketopping, til is og andre dessertar!


Ingrediensar

Kirsebær (45%), sukker, vatn, fortjukningsmiddel (fruktpektin), surheitsregulerande middel (sitronsyre, kalsiumsitrat), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). Framstilt av 45 g bær pr. 100 g syltetøy. Nettovekt 390 g


Næringsinnhold pr 100 g

Relaterte produkt


Gasta Design

Gasta design as, Trolladalen 30, Sogndal, Norway