Solbær

Lerums Utvalde solbærsyltetøy

Lerums Utvalde er eit syltetøy som er laga av dei finaste frukt og bær og tilpassa ei sukkermengd som gir deg den aller beste smaksopplevinga. Syltetøyet har lågare innhald av kaloriar enn tradisjonelt syltetøy. Glasa har høge gripevenlege lok.

Lerums Utvalde solbærsyltetøy smakar av tradisjon! Syltetøyet har ein kraftig og frisk smak av solbær. Solbær er rik på C-vitamin og har eit høgt antioksidantinnhald. Prøv syltetøyet på Brie ost, eller server varmt syltetøy på iskremen!


Ingrediensar

Solbær (35%), sukker, vatn, fortjukningsmiddel (fruktpektin), surleiksregulerande middel (eplesyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). Framstilt av 35 g frukt pr. 100 g syltetøy. Nettovekt: 380 g


Næringsinnhold pr 100 g

Relaterte produkt


Gasta Design

Gasta design as, Trolladalen 30, Sogndal, Norway