Lerum lanserer Jordbær- og BringebærKLEM

Gjennom fire generasjonar, sidan 1907, har familien Lerum foredla frukt og bær til saft og syltetøy. Vi kombinerer norske tradisjonar med kunnskap om foredling og ernæring, og utviklar oss i tråd med trendane i marknaden.

Lerum lanserer no praktisk og lettvint syltetøy på klemmeflaske – med samme gode smak. Lerum Jordbær- og BringebærKlem er rett og slett Lerums anerkjende kvalitets-syltetøy i praktisk emballasje som passar perfekt på brødskiva, til vafler eller i musliblandingen.

Vi i Lerum er ikkje kun opptatt av å være best på smak – vi vil også levere produkt som er koselege å ha på frukostbordet. Når vi no lanserer syltetøy på klemmeflaske gjer vi det med eit smil om munnen fordi vi meiner det finst ein klem for alle anledningar. Enten du vil ha syltetøy og er i ein tidsklem, er litt svolten på kvelden og klar for ein nattaklem eller nyt helg og fritid med ein deilig frukost-på-senga-klem.

Sjølv om noko er praktisk, kan det og være koseleg. I saftbygda Sogndal har vi begynt å klemme heile tida, og vi håpar resten av Norge er klar for ein god Klem med jordbær eller bringebær. Eller begge deler.

Gasta Design

Gasta design as, Trolladalen 30, Sogndal, Norway