heimefrå.jpg

Lerums Heimefrå

Heimefrå er eit syltetøy laga på gamlemåten. Smaken vart til første gong i 1907 på Sørheim gard i Sogn. Heimefrå er i dag, som då, laga med stoltheit, kjærleik og masse friske bær.

«- Oldeforeldra mine starta med saft og syltetøyproduksjon heime på Sørheim i 1907. Alle vi i Lerum er inspirerte av historia, og ikkje minst stolte over å kunne bringe tradisjonen og kvaliteten vidare, seier Trine Lerum Hjellhaug, administrerande direktør i Lerum.

Vi har iverksatt ei rekke tiltak som hevar kvaliteten på syltetøyet, legg Lerum Hjellhaug til. Dette har resultert i eit syltetøy som er friskare og meir smakfullt, har fløyelsmjuk konsistens, heile bitar av bær og ein lysare og friskare farge. Lerum feirar 110 års jubileum i år og dette er en fin måte å feire vår lokale forankring i Sogn, seier Trine Lerum Hjellhaug.»

Det er dette som gir Den gode smaken Heimefrå


Heimefrå

Heimefrå er eit syltetøy laga på gamlemåten. Smaken vart til første gong i 1907 på Sørheim gard i Sogn. Heimefrå er i dag, som då, laga med stoltheit, kjærleik og masse friske bær. Det er dette som gir Den gode smaken Heimefrå