Eplejus

Lerums eplejus

Eplejusen er 100% jus av friske eple, og utan tilsett sukker.

Lerums eplejus har ein syrleg, frisk og fruktig eplesmak og ein fin gyllen farge. Eplejusen er framstilt frå konsentrat. Under produksjon vert det tilsett same mengde vatn til konsentratet som det var opprinneleg i frukta. Jusen er difor 100% eple. Den er ikkje tilsett sukker, og inneheld kun fruktsukkeret som finst naturleg i eple. Jusen går godt saman med mat og fungerar godt som ein tørsteslukkar i kvardagen.


Ingrediensar

100 % eplejus (framstilt frå konsentrert fruktjus). Nettovolum 1,5 liter


Næringsinnhold pr 100 ml

Relaterte produkt


Appelsinjus

Lerums milde appelsinjus

Lerums milde appelsinjus - 100% frukt, utan tilsett sukker. Lerums milde appelsinjus inneheld Florida-appelsiner for ekstra rund og fruktig smak.

Lerums appelsinjus er ein forfriskande og naturleg jus laga av appelsinkonsentrat. Under produksjon vert det tilsett same mengde vatn til konsentratet som det var opprinneleg i appelsinene. Jusen er difor 100% frukt utan tilsett sukker- Eit glas appelsinjus (2 dl) dekker dagsbehovet for vitamin C og kan inngå som ein av dei anbefalte "5 om dagen" av frukt og grønt. Jusen går godt saman med mat og som ein tørsteslukkar i kvardagen.


Ingrediensar

100% appelsinjus (framstilt frå konsentrert fruktjus). Nettovolum 1,5 liter


Næringsinnhold pr 100 ml

Relaterte produkt


3 liter appelsinjus

Lerums appelsinjus 3 liter bag in boks

Lerums appelsinjus er 100% jus av søte, fruktige og solmodne appelsiner frå Florida.

Lerums appelsinjus er ein forfriskande og naturleg jus laga av appelsinkonsentrat. Under produksjon vert det tilsett same mengde vatn til konsentratet som det var opprinneleg i appelsinene. Jusen er difor 100% frukt utan tilsett sukker.  Eit glas appelsinjus (2 dl) dekker dagsbehovet for vitamin C og kan inngå som ein av dei anbefalte "5 om dagen" av frukt og grønt. Jusen går godt saman med mat og som ein tørsteslukkar i kvardag eller helg.

Pakninga er praktisk å frakte med seg på weekendtur med familie eller venner, og når mange skal serverast under grillpartyet på terrassen! Den har vesentleg lenger haldbarheit enn jus på vanleg kartong. Vi har tappa jusen i 3 liter bag in box med tappekran som gjer det enkelt å skjenke både for liten og stor. Tappefunksjon hindrar lufttilgang, difor held jusen den gode kvaliteten i minimum fire veker etter opning. Pakninga er perfekt å ha med seg på weekendtur på hytta eller med båten.


Ingrediensar

100 % appelsinjus (framstilt frå konsentrert fruktjus). Nettovolum 3 liter


Næringsinnhold pr 100 ml

Relaterte produkt


Eplenektar light

Lerums eplenektar light

Eplenektar Light har ca. 50% mindre kaloriar enn vanleg eplejus. Den er ikkje tilsett sukker, men har naturleg sukker frå eple og er tilsett søtstoff for å få den gode smaken. Nektaren har ein mild smak av eple.

Lerums eplenektar light har 50% råsaft frå eple, har ein mild smak og er lettdrikkeleg. Perfekt på varme sommardagar, som tørsteslukkar i kvardagen, og for deg som vil kutte kaloriar.


Ingrediensar

Eplejus (framstilt frå konsentrert fruktjus), vatn, surheitsregulerande middel (sitronsyre), søtstoff (acesulfam-K, aspartam). Innhald av frukt minst 50%. Nettovolum 1,5 liter


Næringsinnhold pr 100 ml

Relaterte produkt


3 liter eplejus

Lerums eplejus 3 liter bag in box

Eplejusen er 100% jus av friske eple, og utan tilsett sukker. Vi har tappa jusen i 3 liter bag in box med tappekran som gjer det enkelt å skjenke både for liten og stor. Tappefunksjon hindrar lufttilgang, difor held jusen den gode kvaliteten i minimum fire veker etter opning. Pakninga er perfekt å ha med seg på weekendtur på hytta eller med båten.

Lerums eplejus har ein syrleg, frisk og fruktig eplesmak og en fin gyllen farge. Eplejusen er framstilt frå konsentrat. Under produksjon vert det tilsett same mengde vatn til konsentratet som det var opprinneleg i frukta. Jusen er difor 100% eple. Den er ikkje tilsett sukker, og inneheld kun fruktsukkeret som finst naturleg i eple. Jusen går godt saman med mat og som ein tørsteslukkar i kvardag eller helg. Pakningaer praktisk å frakte med seg på weekendtur med familie eller venner, og når mange skal serverast under grillpartyet på terrassen! Den har vesentlig lenger haldbarheit enn jus på vanleg kartong.


Ingrediensar

100 % eplejus (framstilt frå konsentrert fruktjus). Nettovolum 3 liter


Næringsinnhold pr 100 ml

Relaterte produkt