3 liter appelsinjus

Lerums appelsinjus 3 liter bag in boks

Lerums appelsinjus er 100% jus av søte, fruktige og solmodne appelsiner frå Florida.

Lerums appelsinjus er ein forfriskande og naturleg jus laga av appelsinkonsentrat. Under produksjon vert det tilsett same mengde vatn til konsentratet som det var opprinneleg i appelsinene. Jusen er difor 100% frukt utan tilsett sukker.  Eit glas appelsinjus (2 dl) dekker dagsbehovet for vitamin C og kan inngå som ein av dei anbefalte "5 om dagen" av frukt og grønt. Jusen går godt saman med mat og som ein tørsteslukkar i kvardag eller helg.

Pakninga er praktisk å frakte med seg på weekendtur med familie eller venner, og når mange skal serverast under grillpartyet på terrassen! Den har vesentleg lenger haldbarheit enn jus på vanleg kartong. Vi har tappa jusen i 3 liter bag in box med tappekran som gjer det enkelt å skjenke både for liten og stor. Tappefunksjon hindrar lufttilgang, difor held jusen den gode kvaliteten i minimum fire veker etter opning. Pakninga er perfekt å ha med seg på weekendtur på hytta eller med båten.


Ingrediensar

100 % appelsinjus (framstilt frå konsentrert fruktjus). Nettovolum 3 liter


Næringsinnhold pr 100 ml

Relaterte produkt


Gasta Design

Gasta design as, Trolladalen 30, Sogndal, Norway