Appelsinjus

Lerums milde appelsinjus

Lerums milde appelsinjus - 100% frukt, utan tilsett sukker. Lerums milde appelsinjus inneheld Florida-appelsiner for ekstra rund og fruktig smak.

Lerums appelsinjus er ein forfriskande og naturleg jus laga av appelsinkonsentrat. Under produksjon vert det tilsett same mengde vatn til konsentratet som det var opprinneleg i appelsinene. Jusen er difor 100% frukt utan tilsett sukker- Eit glas appelsinjus (2 dl) dekker dagsbehovet for vitamin C og kan inngå som ein av dei anbefalte "5 om dagen" av frukt og grønt. Jusen går godt saman med mat og som ein tørsteslukkar i kvardagen.


Ingrediensar

100% appelsinjus (framstilt frå konsentrert fruktjus). Nettovolum 1,5 liter


Næringsinnhold pr 100 ml

Relaterte produkt


Gasta Design

Gasta design as, Trolladalen 30, Sogndal, Norway