Eple-pæresaft

Lerums eple-pæresaft utan tilsett sukker

Lerums eple-pæresaft utan tilsett sukker har eit høgt frukt- ogbærinnhald (97%) og er ein god tørstedrikk.  Det er ikkje tilsett sukker utanom det sukkeret somnaturleg er i råvarene. Det er tilsett søtstoff (sukralose) for å få fram den gode smaken som vi forventar av tradisjonsrike produkt som saft. Safta er lettdrikkkeleg og fruktig, og smakar aller best avkjølt.

Utan tilsett sukker serien er eit godt alternativ for deg som er oppteken av mat med lite energi, og samtidig vil ete sunt. Lev lettare med Lerums Utan tilsett sukker! Kun 9 kcal pr dl ferdig drikk.


Ingrediensar

Råsaft frå eple (82%) og pære (15%) (frå konsentrat, totalt 97% råsaft), stabilisator (polydextrose), surheitsregulerande middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), søtstoff (sukralose).


Næringsinnhold pr 100 ml

Gasta Design

Gasta design as, Trolladalen 30, Sogndal, Norway