Husholdningssaft

Lerums Husholdningssaft utan tilsett sukker

Lerums husholdningssaft utan tilsett sukker har eit høgt frukt- og bærinnhald (97%). Safta er ei blanding av drue, eple og kirsebær, som gir den tradisjonelle smaken av husholddningssaft frå Lerum. Det er ikkje tilsett sukker utanom det sukkeret som naturleg er i råvarene. Det er tilsett søtstoff (sukralose) for å få fram den gode smaken som vi forventar av tradisjonsrike produkt som saft. Safta er lettdrikkkeleg og fruktig, og smakar aller best avkjølt.

Utan tilsett sukker serien er eit godt alternativ for deg som er oppteken av mat med lite energi, og samtidig vil ete sunt. Lev lettare med Lerums Utan tilsett sukker! Kun 10 kcal pr dl ferdig drikk.


Ingrediensar

Råsaft frå drue (46%), eple (41%) kirsebær (8%) og pære (2%) (frå konsentrat, totalt 97% råsaft), stabilisator (polydextrose), surheitsregulerande middel (sitronsyre, eplesyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), søtstoff (sukralose).


Næringsinnhold pr 100 ml

Gasta Design

Gasta design as, Trolladalen 30, Sogndal, Norway