Skogsbærsaft

Lerums skogsbærsaft utan tilsett sukker

Lerums skogsbærsaft utan tilsett sukker har eit høgt frukt- og bærinnhald (97%). Safta er ei blanding av blåbær, bjørnebær, tyttebær, bringebær, jordbær, krekling og eple. Det er ikkje tilsett sukker utanom det sukkeret som naturleg er i råvarene. Safta er tilsett søtstoff (sukralose) for å få fram den gode smaken som vi forventar av tradisjonsrike produkt som saft. Safta er lettdrikkeleg og fruktig, og smakar aller best avkjølt.

Utan tilsett sukker serien er eit godt alternativ for deg som er oppteken av mat med lite energi, og samtidig vil ete sunt. Lev lettare med Lerums Utan tilsett sukker! Kun 9 kcal pr dl ferdig drikk.


Ingrediensar

Råsaft frå eple (62%), blåbær (14%), bjørnebær (8%), tyttebær (5%), bringebær (4%), jordbær (4%) (frå konsentrat, totalt 97% råsaft), stabilisator (polydextrose), surheitsregulerande middel (eplesyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), søtstoff (sukralose).


Næringsinnhold pr 100 ml

Gasta Design

Gasta design as, Trolladalen 30, Sogndal, Norway