11203660_830819616954082_280883641296321759_o.jpg
saft,utansukker

Eple & Pære

Utan tilsett sukker serien er eit godt alternativ for deg som er oppteken av mat med lite energi, og samtidig vil ete sunt. Lev lettare med Lerum Utan tilsett sukker!

Eple & Pære

Ingrediensar

Råsaft frå eple (82%) og pære (15%) (frå konsentrat, totalt 97% råsaft), stabilisator (polydextrose), surheitsregulerande middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), søtstoff (sukralose).

Næringsinnhald

Pr 100ml

Energi 42 kJ10 kcal Feitt 0 g der metta feittsyrer utgjer 0 g Karbohydrat 2,5 g der sukkerartar utgjer 2,1 g Protein 0,1 g Salt 0 g Kostfiber 0,32 g

Allergen

Inneheld ingen allergen.

Butikk

Produktet får du på Kiwi, Eurospar, Meny og Bunnpris