Blåbær

Lerums blåbærsyltetøy utan tilsett sukker

Lerums blåbærsyltetøy utan tilsett sukker har eit høgt frukt- og bærinnhald (80%). Det er ikkje tilsett sukker utanom det sukkeret som naturleg er i råvarene. Det er tilsett søtstoff (sukralose) for å få fram den gode smaken som vi forventar av tradisjonsrike produkt som syltetøy.

Utan tilsett sukker serien er eit godt alternativ for deg som er oppteken av mat med lite energi, og samtidig vil ete sunt. Syltetøyet kan nyttast både på brødskiva, på knekkebrødet, på kornblandinga og på havregrauten. Lev lettare med Lerums Utan tilsett sukker!


Ingrediensar

Blåbær (80%), vatn, søtstoff (isomalt, sukralose), fortjukningsmiddel (fruktpektin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Framstilt av 80 g bær pr 100 g syltetøy.

 


Næringsinnhold pr 100 g

Relaterte produkt


Gasta Design

Gasta design as, Trolladalen 30, Sogndal, Norway