Eple-pære

Apple and Pear Jar Render.jpg

Lerums eple-pæresyltetøy utan tilsett sukker

Lerums eple-pæresyltetøy utan tilsett sukker har eit høgt frukt- og bærinnhald (80%).  Det er ikkje tilsett sukker utanom det sukkeret som naturleg er i råvarene. Det er tilsett søtstoff (sukralose) for å få fram den gode smaken som vi forventar av tradisjonsrike produkt som syltetøy. I dette syltetøyet er friske eple kombinert med milde pærer.

Utan tilsett sukker serien er eit godt alternativ for deg som er oppteken av mat med lite energi, og samtidig vil ete sunt. Syltetøyet er godt både på brødskiva, på knekkebrødet, på kornblandinga og på havregrauten. Lev lettare med Lerums Utan tilsett sukker!


Ingrediensar

Eple (45%), pære (35%), vatn, søtstoff (isomalt, sukralose), fortjukningsmiddel (fruktpektin), surheitsregulerande middel (eplesyre, kaliumsitrat),  konserveringsmiddel (kaliumsorbat), antioksidant (askorbinsyre). 

Framstilt av 80 g frukt pr 100 g syltetøy.

Inneheld søtstoff. Med eit naturleg innhald av sukker frå frukta og bæra. 


Næringsinnhold pr 100 g

Relaterte produkt


Gasta Design

Gasta design as, Trolladalen 30, Sogndal, Norway