Jordbær

Lerums jordbærsyltetøy utan tilsett sukker

Lerums jordbærsyltetøy utan tilsett sukker har eit høgt frukt- og bærinnhald (80%). Det er ikkjetilsett sukker utanom det sukkeret som naturleg er i dei friske norske jordbæra i syltetøyet. Det er tilsett søtstoff (sukralose) for å få fram den gode smaken som vi forventar av tradisjonsrike produkt som syltetøy.

Utan tilsett sukker serien er eit godt alternativ for deg som er oppteken av mat med lite energi, og samtidig vil ete sunt. Syltetøyet kan nyttast både på brødskiva, på knekkebrødet, på kornblandinga, på grauten, i dessertar og som kakefyll. Lev lettare med Lerums Utan tilsett sukker!


Ingrediensar

Jordbær (80%), vatn, søtstoff (isomalt, sukralose), fortjukningsmiddel (fruktpektin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), surheitsregulerande middel (eplesyre, kalsiumsitrat), farge (karmin).

Framstilt av 80 g bær pr 100 g syltetøy.

Inneheld søtstoff. Med eit naturleg innhald av sukker frå bæra.


Næringsinnhold pr 100 g

Relaterte produkt


Gasta Design

Gasta design as, Trolladalen 30, Sogndal, Norway