Sukkerfri eple-pærekake i kopp
Syltetøy,Dessert

Sukkerfri eple-pærekake i kopp

Smak Linda Stuhaug sukkerfrie eple-pærekake i kopp. Nydeleg til kveldskosen eller ein kopp kaffe!

Ca 10 min
1

Du treng

1 egg
2 ss kesam
2 ss Lerum 80% eple-pæresyltetøy (utan tilsett sukker)
2 ss havremjøl
1 ss speltmjøl, eller anna tørrvare
1 ss sukrin gold eller honning
1⁄2 ts bakepulver

Tips

Oppskrifta gir 1 porsjon sukkerfri eple-pærekake i kopp.

Produkt i oppskrifta

Slik gjer du det

1

Bland saman ingrediensane til ei jevn og klumpfri kakerøre. Hell røra over i ein kopp eller lita skål (ha litt avstand til kanten, kaka vil heve litt under steiking). Tilsett 1 ss syltetøy i midten av kaka.

IMG_0050.jpg

2

Steik i mikrobølgeovnen på full effekt i 2–3 minutt, eller til mikrokaka er gjennomsteikt. Kaka er god både varm og kald. Topp med 1 ss syltetøy. Et som den er, eller server med det tilbehøyret du ønskjer.

IMG_0053.JPG