julegløgg.png
julegløgg

Julegløgg

Lerum sin julegløgg er vorte ein tradisjon for mange når jula nærmar seg.

Julegløgg

Ingrediensar

Råsaft frå eple (60%) og solbær (15%) (frå konsentrat, totalt 75% råsaft), sukker, naturleg krydderaroma, konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Næringsinnhald

Pr 100ml ferdig drikk:

Energi 234 kJ/55 kcal, feitt 0,1 g, der 0 g er metta feittsyrer, karbohydrat 13,5 g, der 13,5 g er sukkerartar (av dette er 9,1 g tilsett sukker), protein 0,1 g, salt 0 g.

Allergener

Inneheld ingen allergen

Annet

BLANDINGSFORHOLD: 1 del gløgg + 2 delar vatn. NETTOVOLUM: 0,7 liter.

BEST FØR: Sjå nede på flaska. Oppbevarast kjøleg etter opning.

Butikk

Meir info kjem.