Sukkerfri gelegodis med bringebær og appelsin

Enkelt og sunt godteri du kan nyte med god samvittigheit!

 

Tidsbruk

Enkel - ca 1 time

Du treng

20 bitar

1 dl Lerum Appelsinsaft Utan tilsett sukker

200 g ferske eller frosne bringebær

1 dl kaldt vatn

20 g gelatinpulver

 

Slik gjer du

  1. Brukar du frosne bringebær, la dei tine litt. Mos deretter bringebær, saft og vatn klumpfritt med stavmiksar

  2. Ha over i ein kjele og tilset gelantinpulver. Varm opp på medium varme medan du rører, trekk kjelen til side rett før blandinga byrjar å koke

  3. Hell over i ønska silikonformer. Set i kjøleskåpet til gelegodisen har stivna, ca 2 timar. Kos deg med god samvittigheit;)

 

Bildegalleri

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

https://www.gasta.no/
Forrige
Forrige

Bringebærmousse kake med browniebunn

Neste
Neste

Rabarbradessert