Sylta raudløk med bringebærsirup

Sylta raudløk er enkelt og veldig godt

 

Tidsbruk

Enkel - ca 30 minutt

Du treng

1-2 rødløk

1 dl bringebæreddik

1,5 dl konsentrert bringebærsirup

0,25 dl sukker

Saft og revet skal av 1/2 sitron

Tips

Tilset 3 skiver fersk ingefær

 

Slik gjer du

  1. Ha eddik, saft og sukker i ein kjele. Riv skalet av ei halv sitron, og ha i kjelen saman med sitronsafta.

  2. Gi løken eit oppkok så sukkeret får løyst seg opp. Hell over løken som du har skjært i ringar. La det stå minst 30 minutt.

 

Bildegalleri

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

https://www.gasta.no/
Forrige
Forrige

Lerum Julegløgg

Neste
Neste

Sukkerfri eple-pærekake i kopp