Appelsingelè

Syrlig og frisk appelsingelé som lagast i en fei. Enklare og betre blir det ikkje.

 

Tidsbruk

Enkel - ca 4 timar

Du treng

2 porsjoner

2dl Lerum Appelsinsaft Utan tilsett sukker

3dl kaldt vatn

2ss sitronsaft

5 gelatinplater

 

Slik gjer du

  1. Legg gelatinplanene i kaldt vatn i 5 minutt.

  2. Hell saft og 1dl vatn i ein kjele og varm opp til kokepunktet. Klem vatnet ut av gelatinplatene og rør dei inn i den varme saftblandinga.

  3. Hell sitronsaft og 2dl vatn i den varme saftblandinga i ein tynn stråle medan du rører. Hell i porsjonsglas og sett i kjøleskapet i cirka 4 timar. Server med vaniljesaus og bær.

 

Bildegalleri

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

https://www.gasta.no/
Forrige
Forrige

Mellommåltid

Neste
Neste

Pannekaker med Lerum Kirsebærsyltetøy Utan Tilsett Sukker