Tilslørte bondepiker med Lerum eplesyltetøy

Lerum eplesyltetøy passar perfekt på brødskiva, til vafler eller i musliblandingen. Ikkje minst er det perfekt å bruke i dessert.

 

Tidsbruk

Enkel - 20 minutt

Du treng

1 glass Lerum Eplesyltetøy

1/2 pose kavring

1 pk fløyte

2-3 ss sukker

1 ts kanel

3 ss smelta smør

ca 8-9 porsjoner

Tips

Bruk Lerum 80% eple- og pæresyltetøy utan tilsett sukker lagvis med musli og kesam.

 

Slik gjer du

  1. Knus kavringen. Smelt 3 ss smør og brun kavringen saman med 2-3 ss sukker og 1 ts kanel på middels varme. Avkjøl.

  2. Pisk kremfløyte.

    Legg kavring, syltetøy og krem lagvis i ei skål.

 

Bildegalleri

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

https://www.gasta.no/
Forrige
Forrige

Fine scones med Lerum Heimefrå Jordbærsyltetøy

Neste
Neste

Bringebærmousse kake med browniebunn