Havrevafler med aprikos- og ferskensyltetøy


Server med Lerum aprikos- og ferskensyltetøy, cottage cheese og eit dryss friske bær

 

Tidsbruk

10 min

Du treng

Ca. 6 dl havregryn, lettkokte

1 ½ dl kveitemjøl

2 ts bakepulver

1 ts vaniljesukker

¼ ts malt kardemomme 

Ei banan delast i bitar

2 dl cottage cheese

3 egg

4 dl mjelk

1 ½ dl smelta smør

4 ss honning

 

Slik gjer du

  1. Hell i alt det tørre

  2. Steik vaflene gyldne

  3. Server med Lerum aprikos- og ferskensyltetøy, cottage cheese og eit dryss friske bær

 
 

Bildegalleri

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

https://www.gasta.no/
Neste
Neste

Kjøleskapsgraut med kirsebærsyltetøy