Appelsingelé
Saft

Appelsingelé

Syrlig og frisk appelsingelé som lagast i en fei. Enklare og betre blir det ikkje. 

ca 4 timar
1

Du treng

2 porsjoner
2dl Lerum Appelsinsaft Utan tilsett sukker
3dl kaldt vatn
2ss sitronsaft
5 gelatinplater

Tips

Produkt i oppskrifta

Lerum_UTS_Appelsin_1_.png

Slik gjer du det

1

Slik gjer du:

Legg gelatinplanene i kaldt vatn i 5 minutt.

Appelsingele.jpg

2

Hell saft og 1dl vatn i ein kjele og varm opp til kokepunktet. Klem vatnet ut av gelatinplatene og rør dei inn i den varme saftblandinga.

Appelsingele-lerum.jpg

3

Hell sitronsaft og 2dl vatn i den varme saftblandinga i ein tynn stråle medan du rører. Hell i porsjonsglas og sett i kjøleskapet i cirka 4 timar. Server med vaniljesaus og bær.

10send copy.jpg