Vi jobbar stadig for å skape ein meir berekraftig fabrikk.
Read MoreNyheit: Tropisk saft med ananas, appelsin, mango og pasjonsfrukt.
Read MoreSjå korleis vi har utnytta heile 200 kvm av taket på fabrikken vår i Sogn.
Read MoreFredag 1. mars var ein stor dag for Knut Harald.
Read MoreSlik reduserer vi det totale plastforbruket med over 100 tonn i året, fortel administrerande direktør Trine Lerum Hjellhaug.
Read MoreVi har fått over 800 meldingar frå folk som har savna han!
Read MoreNo fjerner vi blant anna halsetiketten. Endringane gir betre fyllingsgrad, mindre saftsvinn og mindre emballasje.
Read MoreFor fire år sidan tok vi fatt på ei ny utfordring, og no har vi endeleg ei “frukteleg” god løysing!
Read MoreHeilt sidan fabrikken vart bygd ut i 1993, har Lerum hatt fokus på å gjenbruka overskotsvarme.
Read MoreKlemmane våre skal resirkulerast som plastemballasje. Men først kan det vere greitt å få ut dei siste syltetøyrestane.
Read More– Vi ønskjer å gi dei unge meir innsikt i korleis ein kan utnytte dei gode smakane i frukt og bær.
Read MoreLage din eigen julegløgg, eller bruke vår ferdige? Oppskrift finn du her
Read MoreEndeleg er julebrussesongen her
Read MoreSukkerfri saft har gått forbi saft med sukker. No er det syltetøy som står for tur.
Read MoreVi har gått saman med Too Good To Go i kampen mot matsvinn.
Read MoreOm lag 20 millionar flasker blir blåst opp på fabrikken årleg.
Read MoreDå Lerum starta var det med mål om å verne og foredla frukt og bær.
Read MoreI sin nye reklamefilm har Lerum kun brukt skodespelarar frå Sogn og alt er sjølvsagt filma i vakre Sogn.
Read MoreLerum sin årsrapport for 2022 er klar.
Read MoreViktige forbrukerinnspel gjer at vi no lanserar den kjente og kjære klemmeflasken igjen – men heldigvis med resirkulert plast i flaska.
Read More