I dag var 9. klasse ved Farnes skule i Øvre Årdal første gruppe ut til å vere innom frukt- og bærakademiet på ViteMeir.
Read MoreDet er spesielt tre grep som gir god miljøgevinst!
Read MoreLes om rekordåret 2021 og familien Lerum som ikkje berre er Lerumfamilien, men alle tilsette. Lerum er stolt av sukkerreduksjon, reduksjon i klimaavtrykk og sitt beste resultat nokonsinne.
Read MoreLerum lanserar juskartongar som er meir berekraftige og framstilt frå fornybare kjelder. Kartongane kan resirkulerast og gi nytt liv til nye produkt. I tillegg har smaken blitt betre.
Read MoreSkap ein forskjell med val av leverandørar som har fokus på berekraft
Read MoreSjå korleis du set opp din humlekasse her! Humlene har ei veldig viktig rolle både i kulturlandskapet og i dei naturlege økosystema frå kyst til fjell, spesielt på den nordlege halvkule.
Read MoreBruk syltetøy med 80 % bær så blir det eit nyttig og knakande godt måltid. Her finn du fleire oppskrifter
Read MoreReduksjon av matsvinn med 30 % for syltetøy og 22 % for saft er noko av det du kan lese om i vår årsrapport. Vi har hatt historisk høg innovasjonstakt med 18 lanseringar i 2020, der 15 av desse var sukkerfrie. 41 % sukkerreduksjon dei siste 5 åra er vi stolte av. Vil du lese meir, klikk her.
Read MoreJordbær er ikkje berre søte og gode, dei er og proppfulle av vitaminer
Read MoreÅ lage saft og syltetøy er handverk og resultatet vil vere avhengig av fleire faktorar. Les her for gode tips.
Read More